Adil Versnel

Op zijn 18e verjaardag het spaarvarken met geld van 4 jaar krantenwijken en vakantiebaantjes omgekeerd. Eindelijk die felbegeerde bijna nieuwe Suzuki GT750 aangeschaft. Direct een oefenvergunning bij de Politie opgehaald. Een nog steeds voortdurende motorcarriere begon.

Prive rijdt Adil al bijna 20 jaar vooral Ducati, de laatste jaren ook BMW. Tijdens de lessen volgt hij op een Yamaha FJR1300 of een BMW R1200GS Adventure. Op de circuits van Assen, Zandvoort en Lelystad wordt training gegeven op een BMW S1000RR. Uiteenlopende rijvaardigheid- en circuittrainingen werden door de jaren heen gevolgd. De passie werd alleen maar groter. Inmiddels geeft hij vrijwel al deze trainingen zelf.

In 2006 maakte hij van zijn passie deels zijn beroep. Hij begon als hobby naast zijn ICT-job bij de Politie Amsterdam een motorrijschool. Het leek hem leuk om die passie, opgedane ervaring en vaardigheid aan anderen over te brengen. In 2008 werd de rijschool dermate succesvol dat het niet meer te combineren was. Na 28 jaar zei hij het veilige ambtenarenbestaan bij de Politie vaarwel om zijn hart te volgen. Het full-time runnen van een motorrijschool. Inmiddels is de rijschool uitgegroeid tot een van de grootste motorrijscholen in de regio.

Mensen die bij Adil hebben gelest omschrijven hem als een perfectionistische en gedreven instructeur. Iemand die zijn vak verstaat en het beste uit de cursist weet te halen qua rijvaardigheid en risicoperceptie. Met zijn enthousiaste en kundige aanpak helpt Adil je niet alleen aan je papiertje, je vaardigheden zullen bovengemiddeld worden. Je zal na het halen van het rijbewijs met vertrouwen de weg op gaan.

Adil’s kwalificaties

 • Motorrij-instructeur
 • KNMV-instructeur
 • RMT-instructeur
 • Auto- en RIS-instructeur
 • Instructeur Rijvaardigheidstrainingen en Circuittrainingen

Schrijf je in voor een vrijblijvende proefles

Motorrijden wat voor jou? Ervaar het met een proefles voor € 75 euro!

  Naam*

  Woonplaats*

  Email*

  Telefoon

   

  * = verplicht veld

  Meer informatie

  Tess Bouwman  Meer over Tess ยป