De instructeurs

Afhankelijk van de drukte in de rijschool zijn er meerdere instructeurs. Allen zonder uitzondering doorgewinterde motorrijders. Ook buiten werktijd voor hun plezier met motorrijden en alles er omheen bezig. Om de eigen rijvaardigheid te blijven ontwikkelen wordt aan uiteenlopende trainingen deelgenomen.
Cursisten zoveel mogelijk bij dezelfde instructeur ondergebracht of bij de instructeur van hun voorkeur. Vorderingen worden uitgebreid op een instructiuekaart bijgehouden. Tijdens periodiek instructeursoverleg wordt de status van alle cursisten besproken.

Tijdens de motorrijlessen kun je de volgende instructeurs tegen komen:

Adil Versnel


Adil verruilde in 2006 zijn ICT-baan bij de politie om zich volledig toe te leggen op zijn passie, zijn motorrijschool. Sinds zijn 18e verjaardag vrijwel niet van zijn motor af geweest. Geeft motorrijles en motorrijvaardigheidstrainingen. Organiseert daarnaast de rijschooltoers en rijvaardigheidstrainingen.
Meer over Adil »

Laura van Schagen


Laura was werkzaam voor diverse rijscholen in Amsterdam. Zonder uitzondering behaalde ze daar zeer goede resultaten. Sinds 2011 verzorgt ze voornamelijk voor Motor Versnel motorrijles, rijvaardigheidstrainingen en begeleidt de rijschooltoers.
Meer over Laura »

Guido Serné


Guido gaat inmiddels zijn 8e instructeurs jaar in. Met steeds nieuwe ervaringen geeft hij motorrijlessen bij Versnel. Ook kom je hem ook tegen op de training- en evenementen dagen van Versnel. 
Meer over Guido »

Vincent Gaus


Grote kans dat je Vincent Gaus op zijn BMW R1200 GS door Amsterdam ziet gaan, terwijl hij als gecertificeerde motortrainer zijn cursisten wegwijs maakt in de ronkende verkeersjungle.
Meer over Vincent »

Robert van der Veldt


Motorrijder in hart en nieren vanaf zijn 8e. Soms lijkt het of er benzine door zijn aderen stroomt. Heeft inmiddels meer dan 40 motoren versleten variërend van zelfgebouwde choppers tot streetfighters en alles er tussen in. Alle motoren worden wel op de één of andere manier aangepast.  
Meer over Robert »

Schrijf je in voor een vrijblijvende proefles

Motorrijden wat voor jou? Ervaar het met een proefles voor € 50 euro!

Naam*
Woonplaats*
Email*
Telefoon
 

* = verplicht veld

Meer informatie

Motorrijles


Waarom motorrijles bij Motorrijschool Versnel.
Lees verder »

Schrijf je direct in!


Schrijf je direct in of vraag meer informatie.
Lees verder »

Rijvaardigheidstraining


Verhoog het vertrouwen en het plezier.
Lees verder »

Zakelijk


Bekijk het aanbod voor bedrijven
Lees verder »

Tarieven


Alle diensten en tarieven op een rij.
Lees verder »